Megrendelés telefonon
Ajánlott időpont hívásra:  23:00 - 7:30
Megrendelés telefonon
Electro Antitranspirante Brasil +55 61 3181 0453
Electro Antiperspirant Argentina +54 11 5235 7849
Electro Antiperspirant Colombia +57 5 385 1624
Electro Antiperspirant Perú +51 1 640 9469
Electro Antiperspirant México +52 55 8421 4844
Electro Antiperspirant Chile +56 22 979 7798
Elektro Antiperspirant España +34 910 602 311
Electro Antiperspirant USA +1 305 600 2974
Electro Antiperspirant Hong Kong +852 8192 5222
Electro Antiperspirant Australia +61 2 6100 4355
Electro Antiperspirant New Zealand +64 4 889 3958
Электро Антиперспирант Россия +7 499 609 1219
Електро Антиперспірант Україна +380 44 383 3201
Elektro Antyperspirant Polska +48 22 208 3082
Skype HIGHTECH PRODUCTION hightechproduction
Electro Antiperspirant United Kingdom +44 20 3239 0223
Electro Antiperspirant Ireland +353 1 442 9227
Electro Antiperspirant Portugal +351 30 050 9185
Elektro Antiperspirant Česko +420 607 607 300
Elektro Antiperspirant Slovensko +421 233 331 042

Mi váltja ki a hiperhidrózist

Hiperhidrózis
Hiperhidrózis
Hiperhidrózis
Hiperhidrózis
Hiperhidrózis
Hiperhidrózis

A túlzott izzadás egy olyan típusú betegség, amely nagyrészt nevezhetjük veleszületett betegségnek. Bebizonyosodott, hogy ha túlzott izzadásban (hiperhidrózisban) szenvedett valaki a rokonok közül, van egy jelentős valószínűsége, hogy ez a kellemetlen diagnózis Önnél is előfordul. Ha  mindig izzad, relatív nyugalomban   és kellemes hőmérsékletnél is többet, mint az megszokott, ha mindig hideg, izzadt tenyere és a talpa van, valamint már egy puszta gondolatnál és stressznél az Ön tenyere hirtelen nedves lesz, akkor az úgynevezett elsődleges típusú hiperhidrózisról beszélünk. A hiperhidrózis vagy túlzott izzadás további felosztása a szerint van, milyen testrészen fordul elő. A kézi tenyérizzadásnál palmáris hiperhidrózisról beszélünk,  a láb talpizzadásánál plantáris hiperhidrózisról, és a kettő kombinációja (a kéz és lábizzadása egy időben) az úgynevezett palmoplantáris  hiperhidrózis. Ha a hiperhidrózis a hónaljat érinti, ez az úgynevezett axilláris hiperhidrózis,  az elülső arcot vagy magát a homlokot érinti, akkor arc hiperhidrózis stb. Mint látható a túlzott izzadás valójában egy betegség, amely az orvosok számára már hosszú ideig ismert. Annak megnyilvánulásait blokkolni és a fent említett testrészeket olyan állapotba hozni, hogy az érintett személy továbbra is nyugodtan kezet tudjon rázni, ne jelenjenek meg mindig csúnya "foltok" a hónaljában, és ne legyen állandóan nedves és hideg a lába, de a közelmúltban az ideiglenes, kockázatos műtétre volt hagyatkozva, amelyek sok mellékhatással jártak.

A Mikulás ajándékokat hoz, mi pedig kedvezményeket! Rendelje meg az Electro Antipersirantot 2023.12.6-ig, és éljen az akár 40% kedvezménnyel! Szabaduljon meg az izzadástól teste bármely részén mindörökre!

Megrendelem a készüléketTovábbi információ

Mint már említettük a  hiperhidrózis kezelése a közelmúltig csak a gazdag ügyfelek kiváltsága volt, akik megengedhették maguknak, hogy több tíz vagy százezer koronát fizessenek évente, és azt is csak egy ideiglenes megoldásért mindenféle garancia nélkül. A túlzott izzadás műtéti eltávolítása  meg annyira kockázatos, hogy tiszta  lelkiismerettel nem lehet ajánlani senkinek. Ráadásul a mellékhatása, amelyek szívritmuszavar és úgynevezett kompenzációs izzadás, ami szinte mindig egy idő után megjelenik egy másik helyen teljes erejében,  ezek annyira gyakori megnyilvánulásai, hogy a műtét alapvetően nem oldja meg a  hiperhidrózis problémát  és gyakran végső soron súlyosbítja azt. Ezzel szemben nem csak a pozitív hatások, hanem az a képesség, hogy teljesen megállítja az izzadást az érintett területeken, az iontoforézisnél már ismert  évtizedek óta, és annak használata az Electro Antiperspirant készüléknek köszönhetően kényelmes és élvezetes dologgá vált, mint annak előtte, a kezdetekben. Az iontoforézis Electro Antiperspirant  készüléket  számos bőrgyógyászati szakértő együttműködésével fejlesztették ki, és különösen együttműködve magukkal a betegekkel. Ez lehetővé tette egy új generációs készülék létrejöttét, amely képes eltávolítani a hiperhidrózist gyorsan hatékonyan és a saját otthona kényelmében. Ez mind a klinikailag bizonyított hatékonyságával és tolerálhatóságával a páciensek 100%-ánál! Jelenleg az iontoforézis Electro Antiperspirant-ot  sikeresen használják a betegek és az orvosok minden kontinensen és dicsérik annak hatását.

Megrendelem a készüléketTovábbi információ

Az ilyen hatékonyság csak az eszköz innovatív és egyedi megtervezésének köszönhető és a betegekkel való tökéletes együttműködéssel érhető el. Hála nekik, a gyártó cég, a Hightech Production, egy 50 napos pénz-visszafizetési garanciát ajánl abban az esetben, ha a készülék nem szüntetné meg az Ön problémáját. Egyszerűen azt mondhatjuk, hogy nem veszít el egy fillért sem, ha az Electro Antiperspirant használásával a kezelés nem segített. Legyen szó akár a tenyerek, talpak, hónalj, fej, és más testrészek túlzott izzadásáról. Függetlenül attól, hogy mi okozza a túlzott izzadást (a stressz is), az iontoforézis Electro Antiperspirant mindig készen áll gyorsan, biztonságosan és olyan hatékonysággal, amilyenre messze a földön nem volt még példa, ezt a problémát megoldani. Az egyik legnagyobb bőrgyógyászati szakember szavaival élve: "Vagy kenegetik magukat kenőccsel és továbbra is boldogtalanok, vagy válasszák az Electro Antiperspirant-ot és megszabadulnak a túlzott izzadástól már egy hét alatt." Nagyjából elmondható, hogy ha:

1) Szeretne 100%-os működési garanciát?
2) Szeretne 100%-os biztonsági garanciát?
3) Szeretné már másnap otthonában tudni a készüléket?
4) Igényeli az esetleges reklamáció villámgyors elintézését?
5) Igényeli gyors szervizelést a készülék meghibásodása esetén?
6) Szeretne egy modern készüléket, amely megfelelt az utóbbi legszigorúbb EU kritériumoknak?
7) Szeretné, hogy a készüléke minél tovább kitartson és a működés költségei minimálisak legyenek?

Ha a válasz ezekre a kérdésekre IGEN, Ön az Electro Antiperspirant készüléket választotta, a konkurencia ilyet nem kínál, de Ön biztosan kialakít erről egy képet, ha összehasonlítja az ajánlatokat.

Megrendelem a készüléketTovábbi információ