Megrendelés telefonon
Ajánlott időpont hívásra:  23:00 - 7:30
Megrendelés telefonon
Electro Antitranspirante Brasil +55 61 3181 0453
Electro Antiperspirant Argentina +54 11 5235 7849
Electro Antiperspirant Colombia +57 5 385 1624
Electro Antiperspirant Perú +51 1 640 9469
Electro Antiperspirant México +52 55 8421 4844
Electro Antiperspirant Chile +56 22 979 7798
Elektro Antiperspirant España +34 910 602 311
Electro Antiperspirant USA +1 305 600 2974
Electro Antiperspirant Hong Kong +852 8192 5222
Electro Antiperspirant Australia +61 2 6100 4355
Electro Antiperspirant New Zealand +64 4 889 3958
Электро Антиперспирант Россия +7 499 609 1219
Електро Антиперспірант Україна +380 44 383 3201
Elektro Antyperspirant Polska +48 22 208 3082
Skype HIGHTECH PRODUCTION hightechproduction
Electro Antiperspirant United Kingdom +44 20 3239 0223
Electro Antiperspirant Ireland +353 1 442 9227
Electro Antiperspirant Portugal +351 30 050 9185
Elektro Antiperspirant Česko +420 607 607 300
Elektro Antiperspirant Slovensko +421 233 331 042

Iontoforézisról és a túlzott izzadásról - az orvos véleménye

Az Electro Antiperspirant készüléket 2013-tól alkalmazzák az Ostravai Egyetemi Kórház Bőrgyógyászati osztályán a tenyér, talpak és hónalj lokális hiperhidrózis gyógyítására.
A hatásmechanizmusa a belső kiválasztású verejtékmirigysejtek működésének az iontoforézissal való befolyásolása, éspedig 10-25 mA egyenáram segítségével, amely a vízfürdőn keresztül áramol.
Felnőtt betegeknél a tenyéren és a talpakon 25 mA, a gyermekek és az érzékeny egyéneknél 10 mA áramot használunk, a hónalji részen 10 mA áramerősséget használunk, mert a hónalj érzékenyebb, mint a tenyerek és talpak. A gyógykezelt testrész be van merítve az elektródával együtt, mely védve van a bőrrel való közvetlen érintkezéstől, a vízfürdőbe.
Száraz februárt tartunk! Szelidítse az izzadását, akármilyen nagyfokú is, bármely testrészén ezzel a hihetetlen akár US$300 összegű megtakarítással!! Csak 2024.02.25-ig.

A procedúra alatt, mely 10-20 percig tart, az áram intenzitását potenciométerrel fokozatosan növeljük a kívánt értékre, majd újra folyamatosan csökkentjük azt. A terápiára 1 x naponta illetve minden második nap kerül sor, addig, amíg a kívánt hatást el nem érjük, majd ezután következik a fenntartó terápia, mely individuálisan heti két- illetve havi egy alkalommal történik.

A mi osztályunkon 23 beteg abszolválta ezt a gyógykezelést. 1 beteg hagyta abba a kezelést kellemetlen érzések fellépése következtében. Többi beteg azzal számolt be, hogy ők elégedettek illetve nagyon elégedettek. Körülbelül a betegek egyharmada jár be a fenntartó kezelésre, egyharmada megvásárolta a készüléket otthoni használatra, és egyharmada megszakította velünk a kapcsolatot.

Az Electro Antiperspirant terápia egy olcsó és hatékony módszer otthonápolási lehetőséggel. A hiperhidrózisban szenvedő páciensek túlnyomó többségénél javítja az életminőséget, és mint ilyent ajánljuk a klinikai gyakorlatban lévő szélesebb körű felhasználására.

MUDr. Yvetta Vantuchová Ph.D
Az Ostravai Egyetemi Kórház
Bőrgyógyászati Osztályának főorvosa
Többet az Electro Antiperspirant iontoforézisról

Iontoforézis és kézizzadás

Tekintettel arra, mennyire képesek az izzadt kezek bosszantani a hiperhidrózisban szenvedő személyt, az iontoforézis Electro Antiperspirant készülék fejlesztésében nagy hangsúlyt fektettünk a túlzott izzadás e formájának gyors és hatékony eltávolítására. Bármi is okozza az Ön esetében a kéz izzadását, (stressz, szorongás, kimerültség, stb.), az iontoforézis Electro Antiperspirant mindig képes megoldani ezeket a problémákat. A terápia abból áll, hogy egy nagyon kis mennyiségű megfelelő frekvenciával rendelkező elektromos áramot vezetünk be a bőr felső rétegébe, ahol a verejtékmirigyek helyezkednek el. Az iontoforézis kifejtett rövid hatásának eredménye, hogy már néhány egymást követő procedúra után az izzadt kezek meggyógyulnak. A feszültség a terápia alatt nagyon kicsi értékeken mozog, így nem kell aggódnia az elektromos áram negatív hatásaitól. Az egyetlen dolog, amit a kezelés ideje alatt érezni fog, egy enyhe zsibongás, amit idővel megszokik, és egy idő után már abszolút nem is érzékel. Ugyanis az iontoforézis Electro Antiperspirant készülék közönséges ceruza elemmel működik (beleértve az újratölthető elemet), ami önmagában nagy biztonságot nyújt és egyidejűleg egy jóval alacsonyabb költségű terápiát biztosít. Ha a kézizzadás aggasztja Önt és az Ön környezetét, az iontoforézis Electro Antiperspirant készülék minden bizonnyal segíteni fog.

Megrendelem a készüléketTovábbi információ

Iontoforézis a lábizzadásra és lábszagra

Hideg, izzadt lábak és az ebből eredő lábszag bizonyára nem csak a tulajdonosát képes kínozni, hanem a környezetét is. Eszközök, mint a dezodorok, minőségű zoknik és jól szellőző cipők bár mérsékelhetik a túlzott lábizzadás és lábszag hatását, de soha nem fogják megoldani annak közvetlen okát, és ezek a hiperaktív verejtékmirigyek. A tanács egyszerű, szabadulj meg az izzadástól és megszabadulsz a hidegláb és a lábszagtól is. Az iontoforézis Electro Antiperspirant képes hosszú távon blokkolni a talpak hiperaktív izzadságmirigyeit, és így megoldani mint az izzadást, mint az abból adódó hideglábat és lábszagot. Az iontoforézis Electro Antiperspirant egy olyan eszköz, amely egy megfelelő frekvenciával rendelkező gyenge elektromos áram segítségével képes oly módon hatni a verejtékmirigyekre, hogy egy ideig nem tudnak nagy mértékben verejtéket termelni. A kezelés ismétlésével – 1-szer körülbelül 14 vagy több nap elteltével - képes megőrizni végtelenségig a lábát szárazon. A bőrre alkalmazott feszültség nagyon kicsi, így nem kell aggódnia az esetleges negatív következményekkel, melyek összefüggnek az ilyen típusú túlzott izzadás kezelésével. Az iontoforézis Electro Antiperspirant készülék jóváhagyása, mint teljes gyógyászati eszköz, és annak áramforrása, amit hagyományos ceruzaelemek biztosítják, beleértve az újratölthető változatait is, növelik a készülék amúgy is magas biztonságát és minőségét.

Megrendelem a készüléketTovábbi információ

Iontoforézis és a túlzott hónaljizzadás

az Electro Antiperspirant kezelés előtt

az Electro Antiperspirant kezelés után*

A túlzott hónaljizzadás, orvosilag axilláris hiperhidrózis, képes meggyötörni egy nagy csoport embert is, és pedig nem csak a meleg nyári hónapokban, hanem egész évben is. A hónalj ebben az esetben nem csak magasabb levegő hőmérsékleten izzad, de gyakorlatilag mindenkor. Pedig a megoldás nagyon egyszerű. Az iontoforézis Electro Antiperspirant készülék képes megoldani nem csak a kezek, lábak, fej, és más testrészen előforduló izzadást, de a megfelelő elektródák segítségével megoldani a túlzott hónaljizzadást is.  Kezdetben a készülék segítségével alkalmazzon néhány egymást követő gyógyászati kezelést, amely képes megállítani a hónaljizzadást nagyon rövid idő alatt. Ezt az állapotot időnként tartsa fenn gyógyászati kúrák elvégzésével, hogy az izzadás ne térjen vissza. Az iontoforézis Electro Antiperspirant így egy nagyszerű segítség lehet nemcsak az izzadt kezek és lábak,  hanem a hónalj kezelésére is. Továbbá, annak a ténynek köszönhetően, hogy az iontoforézis Electro Antiperspirant készülék nemcsak hagyományos, de újratölthető ceruzaelemekkel is működtethető, a készülék működése, vagyis a kezelési költsége szinte a nullával egyenlő.

Megrendelem a készüléketTovábbi információ

Iontoforézis és a túlzott fej- és arcizzadás

az Electro Antiperspirant kezelés előtt

az Electro Antiperspirant kezelés után*

A túlzott fejizzadás, orvosi nevén faciális hiperhidrózis, a túlzott izzadásnak a legláthatóbb és bosszantóbb típusa, amivel találkozhatunk. Leggyakrabban az arc elülső részén találkozhatunk vele, konkrétan a homlok tájékán, az úgynevezett T-zónában, és az orr körül. A megnyilvánulása minden esetben azonos, amikor a legcsekélyebb helyzetben is, amelyben nem érzi magát nyugodtan, elkezd úgy izzadni, hogy egy idő után már az izzadság szó szerint csöpög le az arcáról. A helyzetet súlyosbítja az, hogy a fejet, összehasonlítva az izzadt kéz-, láb-, és hónaljjal, nem lehet sehova elrejteni. Ezért a túlzott fejizzadás társadalmi szempontból valóságos katasztrófa és szó szerint lesújtó hatással van az érintett személyek önértékelésére. A fej nem csak akkor izzad, ha érintkezik a környezettel, hanem a mindennapi tevékenységeknél, mint például a tévénézés, vezetés, főzés, és még sok más. Ez a tény megnehezíti a szociális interakciót és jelentősen rontja az érintett egyének életminőségét. Ha az ilyen egyének közé tartozik, és a túlzott fejizzadás zavarja Önt a személyes életében és a környezettel való kapcsolattartásban, az Electro Antiperspirant egy hatékony megoldás arra, hogyan lehet megszabadulni az ilyen típusú izzadástól.

Megrendelem a készüléketTovábbi információ

Iontoforézis és a túlzott hát-, fenék-, has- és más testrészek izzadása.

az Electro Antiperspirant kezelés előtt

az Electro Antiperspirant kezelés után*

A túlzott izzadás, avagy a hiperhidrózis, nem csak a fent említett helyeken mutatkozik. Sőt sok ember van, akik a hát, has, fenék, mellkas és egyéb testrészek túlzott izzadásától szenvednek. Az izzadás  kiváltó oka nem is annyira a környezet hőmérséklete, mint a gyors átmenet a hidegről a kifűtött  környezetbe vagy bármely stresszes helyzet. Nyáron általában lehet egy légkondicionált autóból való kiszállás, télen pedig fordítva, belépés a hideg helyről egy meleg kifűtött épületbe vagy járműbe. Az iontoforézis Electro Antiperspirant készülék képes bármilyen típusú izzadást megoldani, megfelelő adapterek segítségével megoldhatja a hát-, has-, fenék-, mellkas- és sok más testrész izzadását. Kezdetben a készülék segítségével alkalmazzon néhány egymást követő gyógyászati kezelést, amelyek képesek egy nagyon rövid idő alatt  megállítani az izzadást. Ezt az állapotot időnként tartsa fenn egészségügyi kúrák elvégzésével, hogy az izzadás ne térjen vissza. Az iontoforézis Electro Antiperspirant így egy nagyszerű segítséget jelent bármely testrész túlzott izzadása kezelésére.

Megrendelem a készüléketTovábbi információ

Iontoforézis és a hideg kezek és lábak

az Electro Antiperspirant kezelés előtt

az Electro Antiperspirant kezelés után*

Hideg kéz és hideg láb egy külön fejezetet, mely közvetlenül összefügg e tagok túlzott izzadásával. Sok ember, akiknek a végtagjai túlzottan izzadnak, azt hiszik, hogy a hideg kezet és hideg lábat az ő esetükben az elégtelen véráramlás okozza a végtagokban. Azonban, ha a kezek és lábak túlzott izzadásától szenved, ez valami mást jelent. Ismeretes, hogy minden folyadék, beleértve a verejtéket is, nagyon jó hővezető. Éspedig olyannyira jó, hogy körülbelül 20-szor gyorsabban vezeti a környezeti hőmérsékletet, mint a levegőt. Ha az Ön lába és keze folyamatosan izzadsággal van borítva, akkor nagyon gyorsan alkalmazkodni fognak a környezeti hőmérséklethez. A környezeti hőmérséklet azonban ritkán haladja meg a test hőmérsékletét, azaz a 37°C fokot. Ebben az esetben kellemetlen hideget fog érezni a kezén és lábán. De amikor a környezeti hőmérséklet a 37°C értékhez fog közelíteni, izzadni fognak ugyan, de a hideg kezek és lábak eltűnnek. Ha nem szeretné tapasztalni az ilyen kellemetlen érzéseket az élete végéig, a megoldás nagyon egyszerű. Az iontoforézis Electro Antiperspirant készülék megszabadítja Önt  a túlzott izzadástól és vele véglegesen eltűnnek a hideg kezek és lábak.

Megrendelem a készüléketTovábbi információ