Electro Antiperspirant® ELITE
Raktáron 5x
3 572 ₪ 4 387 ₪
Fizetések elkülönítése 899 ₪
Alkalmazható a test bárhol
Teljesen automatikus polaritásváltás
A legerősebb gép világszerte
Tápellátás elemekről, valamint elektromos hálózatról
Az egyenáram ereje + az impulzusterápia gyengédsége
Teljesen automatikus az új generációs gép

A hatékonyak között is a leghatékonyabb! Az első impulzusos és teljesen automatizált készülék, mely a kórházak, klinikák és az otthoni felhasználók számára lett tervezve, hogy egyetlen alkalmazás során megszabadítsa Önt az izzadástól. A kezelés elején beállítható, milyen testrészen akarja alkalmazni az adott kezelést azután a beépített számítógép önmagától mindent elvégez. A forradalmian új pulzusos technológia lehetővé teszi bármely testrész kezelését, éspedig nagyon érzékenyen kényelmetlen érzések nélkül. Hála a hálózati adapternek és a beépített nagy kapacitású akkumulátornak már nem történhet meg, hogy meglepetésként érje Önt az elemek lemerülése. A kezek-, lábak-, és hónaljak túlzott izzadásproblémájának végleges és kényelmes megoldása (az alapcsomag). A hozzáadott adapterekkel sikeresen kezelhető hosszú távon a fej, homlok, has, hát, fenék, mellkas és egyéb testrészek túlzott izzadása is. Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha nem elégedett a termékkel, és ingyenes expressz szállítást bárhová!

A kedvezmény végéig 00d 00:00:00
Electro Antiperspirant® Forte
Raktáron 2x
1 810 ₪ 2 555 ₪
Fizetések elkülönítése 453 ₪
Klinikailag megerősített 100% -os hatékonyságot az izzadás ellen
Alkalmazható a test bárhol
Könnyen kezelhető
Hálózati tápegység 100-240V
Teljesen automatikus polaritásváltás

Szabaduljon meg az izzadástól bárhol a testén egy teljesen új technológiával, amelyet az elmúlt évtized legsikeresebb megoldására alapozva fejlesztettek ki az extrém izzadás ellen. Az első és mindezidáig az egyetlen megoldás a világon, amely a klinikai kísérletek során a résztvevők 100 százalékánál megállította az izzadást. Szüntesse meg az izzadást a kezein, lábfejein vagy a hónaljában (az alapcsomag segítségével). Választható adapterek segítségével a fej, homlok, felsőtest, hát, fenék, mellkas és egyéb testrész extrém izzadása is sikerrel kezelhető, és az eredmény hosszan tartó lesz. Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha nem elégedett a termékkel, és ingyenes expressz szállítást bárhová!

A kedvezmény végéig 00d 00:00:00
Electro Antiperspirant® Sensitive PRO
Raktáron 2x
1 966 ₪ 3 293 ₪
Fizetések elkülönítése 406 ₪
Hálózati tápegység 100-240V
Teljesen automatikus polaritásváltás
A kéz segítség nélküli kezelése
Gyengéd PULS technológia
Alkalmas a hónalj kezelésére
A terápia automatikus indítása

Új generációs készülék kiterjesztett hatással, kifejezetten a nők és érzékeny bőrű betegek számára. Az új forradalmi technológiának köszönhetően az izzadást gyorsan és nagyon hosszú időre megállítja. Ez a speciális fejlesztés lehetővé teszi mindkét kéz kezelését egy másik személy segítsége nélkül, és lábak és hónalj kezelését (mindez az alapcsomagban). Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha nem elégedett a termékkel, és ingyenes expressz szállítást bárhová!

A kedvezmény végéig 00d 00:00:00
Gyors végtagterápiás készlet
Raktáron 1x
2 402 ₪ 3 579 ₪
Fizetések elkülönítése 552 ₪
Hálózati tápegység 100-240V
Teljesen automatikus polaritásváltás
Gyengéd PULS technológia
Alkalmas a hónalj kezelésére
A terápia automatikus indítása
Kétszer gyorsabb kezelés minden végtagra

Az első eszköz a piacon, amely gyors kezelést tesz lehetővé a kézen és a lábon is. Mind a négy végtag kezelési időtartama a felére lett csökkentve (maximum 24 perc) és annak gyors és maradandó hatása nem változott. Az automatikus rendszernek köszönhetően Ön nem függ más személy segítségétől. Legyen már ma száraz a keze és a lába, ráadásul mindezt pénzvisszafizetési garanciával és ingyenes expressz szállítással!

A kedvezmény végéig 00d 00:00:00